Radio Dukagjini

Playing:
1 2 3
Radio Dukagjini

Radio Dukagjini

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.
Dukagjini.com është pjesë e Radio Dukagjini-t dhe si i tillë ka përkrahjen e plotë të Korporatës DUKAGJINI.
Radio Dukagjini websiteRadio Dukagjini është një segment i korporatës Dukagjini që kishte filluar transmetimin e rregullt nga 16.09.1999 si një Transmetues Lokal i Radios dhe ishte licencuar si Radio Kombëtare nga Dhjetori 2000.

Address : Fehmi Agani, p.n

Email : info@dukagjini.com

Phone : 039 434 281

🎶🎶🎶 👍