Radio Mergimi

Playing:
1 2 3
Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radio mergimi ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune!


Radio Mergimi është një nga radio stacionet më të famshëm të internetit në Gjermani. Por është gjithashtu një stacion radio interneti shqiptar. Dëgjoni drejtpërdrejtë radio stacionin online mergimi gjuajtje të gjerë nga Shqipëria. Radioja në internim në internet që transmeton 24 orë muzikë të ndryshme, muzikë Country, muzikë klasike oldies muzikë etj.

radio mergimi

WEBISTE: paralajmërim  !!

Email : online@radiomergimi.com

🎶🎶🎶 👍
1
2
3
4
5
👍
     
⬅︎

✍️

live

Jasmin

Hi, I am Yasmin your program is super!