Radio Shqip

Playing:
1 2 3
Radio Shqip

Radio Shqip FM transmeton muzika e perzgjedhur shqiptare.Të rejat më të fundit nga vendi, muzika shqiptare dhe kinemaja e njëkohësisht edhe në faqet tona në Facebook. dhe Twitter.Muzikë e zgjedhur Shqiptare.

Address : Radio Shqip Rogner Hotel Tirana, Bvd.Deshmoret e kombit, Tirana Albania

Email : [email protected]

Phone : +355 68 20 71 247

🎶🎶🎶 👍