Top Gold Radio

Playing:
1 2 3
Top Gold Radio

Top Gold Radio është një stacion radio transmetimi në Tiranë, Shqipëri, që ofron muzikë Classic Rock, Pop dhe R&B Hits. Dëgjoni Top Gold drejtpërdrejt në 100.8 FM, stacioni kryesor në Shqipëri për këngët më të suksesshme 24 orë në 7 ditë të javës.


Top Gold is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing Classic Rock, Pop and R&B Hits music.It is an Albanian radio station with 20 years of experience in broadcasting, since 1999.

TOP GOLD RADIO - JUST MUSIC, NO INTERRUPTIONS

top gold radio

Address : Informacionin per Publicitet ne Top Gold Radio mund ta merrni duke shkruar ne kete Adrese : topgoldradio100.8@gmail.com

Email : info@topgold.al

🎶🎶🎶 👍
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

live
Average rating:  
 1 reviews
 by top Gold

Radio e kendsheme!Ketu, ke mundesi te ndegjosh muziken e arte qe nuk vdes kurre. E ndjek me shume kenaqesi programin e saj. Faleminderit.